Rádiófrekvenciás vágó Rádiófrekvenciás sebészeti vágókészülék

Rádiófrekvenciás sebészeti vágókészülék

Plasztikai sebészethez ideális
Az igen vékony wolfram elektródahegy (0,2mm) és a 2,2MHz rádiófrekvencia miatt rendkívül szépen vágja a bőrt. A metszés széle nem égett, nem pörkölődik, a vérzés csillapítás mégis megfelelő.

 

Szövetkímélő működés
A rádiófrekveciás sebészeti beavatkozás sokkal atraumatikusabb és pontosabb eljárás a vágásban és a koagulálásban, mint a hagyományos kauter (kHz-es tartományban működő) készülékek. Az oldalirányú hő fejlődése az elektróda körül a 2,2 MHz frekvencián jelentősen alacsonyabb, vagy alig észlelhető, mint a kHz tartományban. Ennek eredménye, hogy a szomszédos szövetek hidegek maradnak, ezért kapta a módszer a „cold cutting” elnevezést. A biopsziák szövettani vizsgálatokra alkalmasak. A vágás kiváló minőségű lesz, a szikével végzett vágást kiválthatja, ráadásul vágás közben koagulálás is végezhető.

 

Frekvencia tartomány
A modern rádiófrekvenciás sebészeti vágókészülékek a 2–3 megahertz (MHz) frekvencia-tartományban működnek, a radioSurg2200 a 2,2 MHz frekvenciát alkalmazza. Fontos, hogy különbséget tegyünk a rádiósebészet és az egyéb elektrosebészeti módszerek (nagyfrekvenciás vágás, elektrokoaguláció, elektrokauterizáció) között, melyek alacsonyabb: 100 – 600 kilohertz (KHz) frekvenciájú hullámot használnak.


Kiegészítő tartozékok
A készüléket alap elektróda készlettel szállítjuk. Ez minden tartozékot magában foglal, amely az alapvető műtétekhez szükséges. A berendezéshez számos kiegészítő elektróda és egyéb tartozék rendelhető meg. Ezekről tájékozódhat a tartozék katalógusból. A tartozékok árával kapcsolatban kérjük, hívja a veőszolgálatot: 06-23-456 352

TARTOZÉK KATALÓGUS LETÖLTÉSE (német-angol nyelvű pdf 2,4Mbyte)


Facebook!

Cikkszám: RS2200
Minimális rendelhető mennyiség: 1 doboz.
Termékek egy dobozban: 1 db
Szállítható: megrendeléstől számított 3 héten belül
Rádiófrekvenciás sebészeti vágókészülék
Doboz ár: Hívjon!