Sterililzátor 3M Steri-Vac GS sterilizátor-szellőztető rendszer

3M Steri-Vac GS sterilizátor-szellőztető rendszer

A 3M által gyártott Steri-Vac™ GS sterilizáló rendszer a leghatékonyabb alacsony hőmérsékletű sterilizálás biztonságos végrehajtását teszi lehetővé minden nemzetközi sterilizációs szabvány betartásával. A GS5-ös és GS8-as típusú sterilizátorokat az egészségügyben való felhasználásra, a GS5X és GS8X típusokat az ipari alkalmazások részére tervezték. A 100%-os etilén-oxiddal működő Steri-Vac™ GS sterilizációs berendezés korlátozás nélkül használható minden orvostechnikai eszköz, így üreges és bármilyen kis lumeneket tartalmazó műszerek sterilizálására.

alt

Közismert, hogy az ETO igen hatékony sterilizáló ágens, ezért az orvostechnikai eszköz-gyártó iparban is széleskörűen használják varrófonalak, izoláló termékek és implantátumok sterilizálására. Az etilén-oxidos EO eljárás a leghatékonyabb módszer a hőmérséklet- és nedvesség- érzékeny eszközök, pl. endoszkópok esetén. Használatával az optikák élettartama jelentősen nő.

A környezet védelme érdekében a ciklus végén a használt gázt katalizátoron (Abator) keresztül bocsátja ki a berendezés. Az ETO utóégető rendszert a 3M Steri-Vac sterilizátor - szellőztető berendezésekből történő ETO emisszió hatékony kiszűrésére tervezték. Az Abator a sterilizátor berendezésből kibocsátott ETO-t széndioxiddá és vízgőzzé alakítja. Az Abator rendszert a 3M Steri-Vac™ sterilizátor vezérli, azzal együtt szállítjuk.

További termékinformációért kérjük, hívjon minket a 06-23-456 352 számon!


Facebook!

Cikkszám: sterivac
Minimális rendelhető mennyiség: 1 doboz.
Termékek egy dobozban:  db
Szállítható: 
3M Steri-Vac GS sterilizátor-szellőztető rendszer
Doboz ár: Hívjon!