Pályázat

Pályázat

KOMPLEX VÁLLALATI TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS A 3MED KFT-NÉL

2014.07.08.

A 3 MED Kft 15.061.839 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében a „Komplex vállalati technológiai fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton. A projekt összköltsége 30.123.677 Ft, amelynek keretében egy CRM rendszer bevezetése és a cég informatikai infrastruktúrájának fejlesztése valósul meg.


A projekt elsődleges és közvetlen célja, hogy a 3 MED Kft. jelenlegi elavult informatikai rendszerének fejlesztése és egy testre szabható CRM rendszer beszerzése révén hatékonyabbá váljanak a cég üzleti folyamatai, valamint nyomon követhetőbbek legyenek a munkafolyamatok és tevékenységek a vállalkozás mindennapi működése során.

A projekt gerincét adó ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer alábbi építőköveinek, megoldásainak beszerzése történik meg: munkafolyamat-menedzsment, munkaszervezés, CRM, értékesítés-támogatás, kampánykezelés és -követés, vezetői információs rendszer, dokumentumkezelés, iktatás. A fejlesztés eredményeképp könnyen tervezhetővé, szerkeszthetővé, valamint áttekinthetővé válnak az elvégzett, illetve elvégzendő feladatok. A rendszer segítségével emlékeztetők és figyelmeztetések rendelhetők a fontos feladatokhoz, valamint azok szűrhetővé válnak fontosságuk, időpontjuk, időtartamuk, határidejük, felelősük szerint. A feladatkezelő messzemenően támogatja a csoportmunkát is, rajta keresztül feladatok adhatók ki, szervezhetők és ellenőrizhetők.

A CRM rendszer hatékony működésének elengedhetetlen feltétele a hardver- és szoftver-infrastruktúra fejlesztése is, melynek érdekében a támogatásból asztali számítógépeket és szerver gépet, notebookokat és táblagépeket, az ezek működését támogató operációs, dokumentumszerkesztő és táblázatkezelő rendszereket, vírusirtó és virtuális környezetet teremtő szoftvereket, nyomtatót, projektort és nagy teljesítményű adatátviteli eszközt szerez be a cég.

A fejlesztés révén a 3 MED Kft. hosszú távú célja szolgáltatási tevékenységének folyamatos fejlesztése, a magyar egészségügyi piacon megszerzett pozíciójának növelése, szakmai ismereteinek bővítése, valamint az, hogy stabil vállalkozássá fejlődve minőségi termékeivel hozzájáruljon a humánus betegellátáshoz.

 

Kedvezményezett:
3 MED Egészségügyi és Szociális Szolgáltató, Kereskedelmi Kft.
2092 Budakeszi, Rózsa u. 13.
Telefon/Fax: (23) 456-352
Email: info'kukac'3med.hu
Web: www.3med.hu
www.palyazat.gov.hu

Közreműködő Szervezet:
Pro Regio Nonprofit Közhasznú Kft.
Cím: 1146 Budapest, Hermina út 17.
Telefon: (1) 471-8959
Központi szám: (1) 471-8955
Fax: (1) 471-8975
E-mail: palyazat'kukac'proregio.hu  
Web: www.kozpontiregio.hu

altalt


Facebook!