Védekezzen a cseppfertőzés ellen!

 A 3MED Kft az egészségügyi maszkok igen széles választékát kínálja. A fertőző betegségek elleni gyógyszermentes védekezés egyik igen hatékony módja: maszk viselése. A cseppfertőzés a kórokozók átvitelének egyik lehetséges módja, ez ellen nyújt védelmet a maszk.

Két fő csoportba sorolhatók a maszkok, ezek a védelem foka szerint csökkenő sorrendben a következők:

  • légzésvédő maszkok
  • sebészi maszkok

 


Légzésvédő maszkok
Az egészségvédelmi légzésvédő maszkokat arra fejlesztettek ki, hogy a viselő személyt megvédje a levegőben lebegő szennyező anyagok: folyadékcseppek és szilárd részecskék belégzésétől.

alt

Az egészségvédelmi maszkot szokták még munkavédelmi maszknak, respirátornak, félálarcnak is nevezni. A levegő a maszk anyagán, vagy szűrőjén át jut be a szájba és az orrba. A maszk anyaga vagy szűrője kiszűri a szennyeződéseket, így azok nem kerülnek be az emberi szervezetbe, megtapadnak a maszkon és a szűrőn. Emiatt nyilvánvaló, hogy a hagyományos légzésvédő maszk egyszer használható; ha levettük az összegyűlt kórokozók beszennyezhetik a maszk belsejét is, tehát már nem nyújt védelmet újbóli felvétel esetén.

Vásárlás >>>

Sebészi maszkok
Használhatunk sebészi maszkot is, amelyet szokás műtéti maszknak is nevezni. Fontos megjegyezni, hogy a sebészi maszk elsősorban nem a viselőjét védi, hanem a viselő személy által kilélegzett cseppektől, kórokozóktól védi a környezetet és a pácienst. A sebészi maszk nem simul szorosan az arcra, ezért viselésekor a belélegzett levegő 20-30%-a szűretlenül jut be a szervezetbe. Mindenesetre bizonyos védelmet a sebészi maszk is nyújt a kórokók ellen.

alt

Vásárlás >>>

   

Továbbképző előadások

A 3MED Kft nagy súlyt helyez az új módszerek és technológiák megismertetésére és bevezetésére. E célból rendszeresen szervezünk továbbképző előadásokat az egészségügyi szakdolgozók részére.

Legutóbbi előadás-sorozatunk keretében az ápolást segítő új módszereket és termékeket mutattunk be több helyszínen. A MEDLINE cég új ápolási termékei nagymértékben könnyítik a magatehetelen betegek mosdatását és szájápolását.

alt

Az OKITI munkatársai részére a BioMASK antimikrobiális maszkokat ismerteti területi képviselőnk.

   

Új ápolási termékek a MEDLINE kínálatából

Két új termékcsaládot vezetünk be, amelyek megkönnyítik a fekvő betegek ápolását. Ezek a termékek akár az otthoni ápolásban, akár egészségügyi intézményekben jól használhatók. A termékek már megvásárolhatók a webshopban.

 

EasyBath®Beteg mosdató eszközök:

 

VAPrevent™Szájápolási termékek:


 

Bővebben:

   

9. oldal / 11

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Miért mi?

Gyors

Egyszerű

Biztonságos

10% kedvezmény
200 000 Ft vásárlás felett

Nálunk kártyával
is fizethet!

 

20 eve