3M™ Littmann® fonendoszkópok

A 3M™ Littmann®  fonendoszkópok utolérhetetlen minőséget képviselnek az auszkultáció területén.

 

alt

 

Cégünk megkezdte e termékek forgalmazását.

Kérjük, tekintse meg kínálatunkat ->>>

   

3MED termékkatalógus

Elkészült a 3MED Kft termékkatalógusának újabb kiadása. Vevőink, partnereink régóta kérték, hogy nyomtatott formában is legyen hozzáférhető a cégünk által forgalmazott termékek leírása. Ennek az igénynek eleget téve készítettük el az A5 formátumú kiadványt.

alt

A katalógusban termékkörök szerint csoportosítva találhatók meg a cégünk által forgalmazott áruféleségek. A szöveges leírásokat képek egészítik ki. Megtalálhatók a rendelési információk is, beleértve a csomagolási egységeket is.

A kinyomtatott katalógus hozzáférhető területi képviselőinknél. Az érdeklődők számára lehetővé tesszük a katalógus letöltését is, pdf formátumban.

3MED termékkatalógus letöltése (pdf 4,8 Mbyte) >>>

   

3M családi nap

2014. május 17-én az Opel családi napot szervezett "Legendák Találkozása" címmel. A Hungaroring impozáns díszletei közé tervezett rendezvénynek több tízezer látogatója volt. Az autók  magányos szerelmesein kívül rengeteg családot is vonzott a látványos programokkal tarkított bemutató.

alt

A 3M különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeinek ismertsége folyamatosan növekedjen. Erre a hagyományos hirdetéseken kívül olyan csatornák segítségét is igénybe veszi, ami a fogyasztói célcsoport koncentrált tömegét éri el. Ennek szelemében vett részt a 3M Hungária Kft a családi napon.

A 3M portfóliójából a legszélesebb érdeklődésre számot tartó három termékcsaládot emlejük ki, amelyek kiemelt figyelmet kaptak a családi napon:

altaltalt

 Tekintse meg fenti termékeket a webshopon!

   

8. oldal / 11

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Miért mi?

Gyors

Egyszerű

Biztonságos

10% kedvezmény
200 000 Ft vásárlás felett

Nálunk kártyával
is fizethet!

 

20 eve