3M™ Bair Hugger™ és Ranger™ készülékek

Tisztelt Partnerünk!

 

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a kifogástalan minőségű 3M™ Bair Hugger betegmelegítők, a 3M™ Ranger™ vér- és folyadékmelegítők illetve a 3M™ Ranger™ irrigációs folyadékmelegítők a 3MED Kft portfóliójában továbbra is elérhetőek.

alt 

Cégünk ezt a tevékenységet a 3M Hungária Kft szerződött hivatalos disztribútoraként végzi. Ugyancsak cégünk forgalmazza a fenti készülékek tartozékait: a betegmelegítő matracokat (blanketták) valamint a vérmelegítő szerelékeket (vérzsákok) illetve az irrigációs folyadékmelegítő szerelékeket (folyadékzsákok).

alt

Bair Hugger matracok

   

3M™ Littmann® fonendoszkópok

A 3M™ Littmann®  fonendoszkópok utolérhetetlen minőséget képviselnek az auszkultáció területén.

 

alt

 

Cégünk megkezdte e termékek forgalmazását.

Kérjük, tekintse meg kínálatunkat ->>>

   

3MED termékkatalógus

Elkészült a 3MED Kft termékkatalógusának újabb kiadása. Vevőink, partnereink régóta kérték, hogy nyomtatott formában is legyen hozzáférhető a cégünk által forgalmazott termékek leírása. Ennek az igénynek eleget téve készítettük el az A5 formátumú kiadványt.

alt

A katalógusban termékkörök szerint csoportosítva találhatók meg a cégünk által forgalmazott áruféleségek. A szöveges leírásokat képek egészítik ki. Megtalálhatók a rendelési információk is, beleértve a csomagolási egységeket is.

A kinyomtatott katalógus hozzáférhető területi képviselőinknél. Az érdeklődők számára lehetővé tesszük a katalógus letöltését is, pdf formátumban.

3MED termékkatalógus letöltése (pdf 4,8 Mbyte) >>>

   

8. oldal / 12

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Miért mi?

Gyors

Egyszerű

Biztonságos

10% kedvezmény
200 000 Ft vásárlás felett

Nálunk kártyával
is fizethet!