3MED termékkatalógus

Elkészült a 3MED Kft termékkatalógusának újabb kiadása. Vevőink, partnereink régóta kérték, hogy nyomtatott formában is legyen hozzáférhető a cégünk által forgalmazott termékek leírása. Ennek az igénynek eleget téve készítettük el az A5 formátumú kiadványt.

alt

A katalógusban termékkörök szerint csoportosítva találhatók meg a cégünk által forgalmazott áruféleségek. A szöveges leírásokat képek egészítik ki. Megtalálhatók a rendelési információk is, beleértve a csomagolási egységeket is.

A kinyomtatott katalógus hozzáférhető területi képviselőinknél. Az érdeklődők számára lehetővé tesszük a katalógus letöltését is, pdf formátumban.

3MED termékkatalógus letöltése (pdf 4,8 Mbyte) >>>

   

3M családi nap

2014. május 17-én az Opel családi napot szervezett "Legendák Találkozása" címmel. A Hungaroring impozáns díszletei közé tervezett rendezvénynek több tízezer látogatója volt. Az autók  magányos szerelmesein kívül rengeteg családot is vonzott a látványos programokkal tarkított bemutató.

alt

A 3M különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeinek ismertsége folyamatosan növekedjen. Erre a hagyományos hirdetéseken kívül olyan csatornák segítségét is igénybe veszi, ami a fogyasztói célcsoport koncentrált tömegét éri el. Ennek szelemében vett részt a 3M Hungária Kft a családi napon.

A 3M portfóliójából a legszélesebb érdeklődésre számot tartó három termékcsaládot emlejük ki, amelyek kiemelt figyelmet kaptak a családi napon:

altaltalt

 Tekintse meg fenti termékeket a webshopon!

   

Védekezzen a cseppfertőzés ellen!

 A 3MED Kft az egészségügyi maszkok igen széles választékát kínálja. A fertőző betegségek elleni gyógyszermentes védekezés egyik igen hatékony módja: maszk viselése. A cseppfertőzés a kórokozók átvitelének egyik lehetséges módja, ez ellen nyújt védelmet a maszk.

Két fő csoportba sorolhatók a maszkok, ezek a védelem foka szerint csökkenő sorrendben a következők:

  • légzésvédő maszkok
  • sebészi maszkok

 


Légzésvédő maszkok
Az egészségvédelmi légzésvédő maszkokat arra fejlesztettek ki, hogy a viselő személyt megvédje a levegőben lebegő szennyező anyagok: folyadékcseppek és szilárd részecskék belégzésétől.

alt

Az egészségvédelmi maszkot szokták még munkavédelmi maszknak, respirátornak, félálarcnak is nevezni. A levegő a maszk anyagán, vagy szűrőjén át jut be a szájba és az orrba. A maszk anyaga vagy szűrője kiszűri a szennyeződéseket, így azok nem kerülnek be az emberi szervezetbe, megtapadnak a maszkon és a szűrőn. Emiatt nyilvánvaló, hogy a hagyományos légzésvédő maszk egyszer használható; ha levettük az összegyűlt kórokozók beszennyezhetik a maszk belsejét is, tehát már nem nyújt védelmet újbóli felvétel esetén.

Vásárlás >>>

Sebészi maszkok
Használhatunk sebészi maszkot is, amelyet szokás műtéti maszknak is nevezni. Fontos megjegyezni, hogy a sebészi maszk elsősorban nem a viselőjét védi, hanem a viselő személy által kilélegzett cseppektől, kórokozóktól védi a környezetet és a pácienst. A sebészi maszk nem simul szorosan az arcra, ezért viselésekor a belélegzett levegő 20-30%-a szűretlenül jut be a szervezetbe. Mindenesetre bizonyos védelmet a sebészi maszk is nyújt a kórokók ellen.

alt

Vásárlás >>>

   

8. oldal / 11

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Miért mi?

Gyors

Egyszerű

Biztonságos

10% kedvezmény
200 000 Ft vásárlás felett

Nálunk kártyával
is fizethet!

 

20 eve