HYBRIDMESH® részben felszívódó sérvháló

A szabadalommal védett HYBRIDMESH® sérvháló felszívódó polilaktid (PLLA) szálból, valamint monofil polipropilén (PP) szálból, quadriaxiális hurkolási sémával készül. A terméket a HERNIAMESHalt cég gyártja. A beültetés után a polilaktid komponens folyamatosan felszívódik, miközben megtörténik a fibroblasztos beépülés. A teljes felszívódást követően csak a polipropilén komponens fog a szervezetben maradni.
alt

beültetés előtti állapot

Bővebben:

   

3M™ egészségügyi termékek forgalmazása

A 3MED Kft 1996 óta látja el vevőit a kiváló minőségű 3M™ gyártmányú egészségügyi termékekkel. Az évek során a kórházak, klinikák, szakrendelők jelentős része megismerte és megszerette a 3M™ ragtapaszokat, kötszereket és további egészségügyi termékeit.

A 3M Hungária Kft-vel kötött megállapodás alapján 2015-ös évtől kezdődően cégünk, a 3MED Kft a 3M Egészségügyi Üzletágának termékforgalmazója az ország egész területén.

Bővebben:

   

3M™ Bair Hugger™ és Ranger™ készülékek

Tisztelt Partnerünk!

 

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a kifogástalan minőségű 3M™ Bair Hugger betegmelegítők, a 3M™ Ranger™ vér- és folyadékmelegítők illetve a 3M™ Ranger™ irrigációs folyadékmelegítők a 3MED Kft portfóliójában továbbra is elérhetőek.

alt 

Cégünk ezt a tevékenységet a 3M Hungária Kft szerződött hivatalos disztribútoraként végzi. Ugyancsak cégünk forgalmazza a fenti készülékek tartozékait: a betegmelegítő matracokat (blanketták) valamint a vérmelegítő szerelékeket (vérzsákok) illetve az irrigációs folyadékmelegítő szerelékeket (folyadékzsákok).

alt

Bair Hugger matracok

   

7. oldal / 11

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Miért mi?

Gyors

Egyszerű

Biztonságos

10% kedvezmény
200 000 Ft vásárlás felett

Nálunk kártyával
is fizethet!

 

20 eve