MESZK kongresszus 2016

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) III. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusát 2016. szeptember 8-10 között rendezte meg Siófokon, a Hotel Azúrban.

alt

A 3MED Kft és a 3M Hungária Kft közös standdal, támogató kiállítóként vett részt a kongresszuson, ahol a 3M™ termékekkel kapcsolatosasn két tudományos előadás is elhangzott.

Bővebben:

   

A 3Med Kft 20 éves története

     A világon mindenütt ismertek és kedveltek az amerikai 3M cég kiváló termékei, mint pl. az ipari filterek, felületkezelés, ragasztási technológia és természetesen az egészségügyi  termékek. A 3Med Kft előtörténete akkor kezdődött, amikor 1993-ban a 3M magyarországi vezetője felkért, hogy vállaljam el a 3M egészségügyi termékeket a magyar kórházakkal megismertetni. A felkérésre a válasz keresése egyéni vállakozással indult. Kezdetben szinte lehetetlennek tűnt ezeket a felső kategóriás termékeket és technológiát eladni az egészségügyben. Aztán a kitartó termékbemutatás, oktatás és a személyes jelenlét meghozta az első sikereket. Fokozatosan kezdett ismertté és etalonná válni a magyar egészségügyben is a 3M egészségügyi termékek minősége és megbízhatósága.

Bővebben:

   

3M™ Steri Strip™ 6x100mm egyenként is kapható

Örömmel jelentjük, hogy a népszerű 3M Steri Strip sebzáró csíkok közül a 6x100 mm méretű terméket hozzáférhetővé tettük egyedi steril csomagolásaban is. A rendelési egység egy levél, amely 10 db 6mm x 100mm méretű sebzáró csíkot tartalmaz.

alt

Használható elsősegélyre, elsődleges sebzárásra egyenes vágott sebek esetén, sebészi varratok és kapcsok kiegészítésére, varratszedés utáni biztosításra.

Tekintse meg a gyártó videoját! (Youtube, 1:24)

Mevásárolható a webshopon.

   

4. oldal / 11

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Miért mi?

Gyors

Egyszerű

Biztonságos

10% kedvezmény
200 000 Ft vásárlás felett

Nálunk kártyával
is fizethet!

 

20 eve