3M™ infekció megelőzési kongresszus

A 3M™ globális cég kiemelt figyelmet fordít a továbbképzésre. A előadások és a rendezvények a "3M Health Care Academy" keretei között valósulnak meg. A legutóbbi konferencia Prágában került megrendezésre 2016. október 21-én. A rendezvényen a közép-európai régió egészségügyi szakdolgozói és az értékesítésben érdekelt szakemberek vettek részt.

A 3M Hungária Kft és a 3MED Kft jóvoltából hazai szakemberek is jelen voltak a fórumon.

alt

Bővebben:

   

MESZK kongresszus 2016

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) III. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusát 2016. szeptember 8-10 között rendezte meg Siófokon, a Hotel Azúrban.

alt

A 3MED Kft és a 3M Hungária Kft közös standdal, támogató kiállítóként vett részt a kongresszuson, ahol a 3M™ termékekkel kapcsolatosasn két tudományos előadás is elhangzott.

Bővebben:

   

A 3Med Kft 20 éves története

     A világon mindenütt ismertek és kedveltek az amerikai 3M cég kiváló termékei, mint pl. az ipari filterek, felületkezelés, ragasztási technológia és természetesen az egészségügyi  termékek. A 3Med Kft előtörténete akkor kezdődött, amikor 1993-ban a 3M magyarországi vezetője felkért, hogy vállaljam el a 3M egészségügyi termékeket a magyar kórházakkal megismertetni. A felkérésre a válasz keresése egyéni vállakozással indult. Kezdetben szinte lehetetlennek tűnt ezeket a felső kategóriás termékeket és technológiát eladni az egészségügyben. Aztán a kitartó termékbemutatás, oktatás és a személyes jelenlét meghozta az első sikereket. Fokozatosan kezdett ismertté és etalonná válni a magyar egészségügyben is a 3M egészségügyi termékek minősége és megbízhatósága.

Bővebben:

   

4. oldal / 12

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Miért mi?

Gyors

Egyszerű

Biztonságos

10% kedvezmény
200 000 Ft vásárlás felett

Nálunk kártyával
is fizethet!