Céginformáció

Rólunk

Rólunk

 

  A 3MED Kft 1993 óta látja el igényes vevőit minőségi egészségügyi termékekkel.

alt

A cég a nevében is szimbolizálja azt a hármas feladatot, amit felvállalt missziójában: az egészséges életmód megőrzésének ill. helyreállításának, a betegek korszerű ellátásának, a betegek és az ápolók egészségének szolgálatát.

Számos kiváló minőségű termék szerepel a cég kínálatában, amelyek között a vevő megtalálja a legkorszerűbb seb- és sérülésellátás anyagait, műtéti termékeket, sterilitás-kontrollt, betegellátás és ápolás eszközeit.

Több nemzetközi nagyhírű cég termékeit forgalmazzuk, mint Medline, Herniamesh, 4a Medical, Shandong Shingna, AV Medical, Meyer Haake, de közülük kiemelkedik a 3M (St.Paul, Minnesota USA) egészségügyi termékcsalád teljes választéka.

Magyarországon az egészségügyi termékek tekintetében a 3MED Kft egyedüli termékforgalmazó, így a 3M egészségügyi termékek értékesítését cégünk képviseli hazánkban.

Üzleti filozófiánk középpontjában a megrendelő áll. Ezt állandóan szem előtt tartva munkatársainkkal azon fáradozunk, hogy termékeink mindig kitűnő minőségben, elérhető árszinten, és megfelelő időben álljanak partnereink rendelkezésére.

Rendszeres üzleti partnerek köre kiterjed a magyarországi kórházakra, köztük városi-, megyei kórházakra, regionális egyetemekre, egyetemi klinikákra, továbbá magánklinikákra, valamint egyéni felhasználókra.

További cél: a termékforgalmazás dinamikus bővítése, a partner kórházak igényeinek mind szélesebb teljesítése, újabb egészségügyi technológiák bevezetése, a költséghatékony betegellátás elősegítése.

alt

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint kiépített minőségirányítási rendszerünkön keresztül bizalmat kívánunk kelteni meglévő és jövőbeni partnereinkben.

Célunk tevékenységünk folyamatos fejlesztése, a magyar egészségügyi piacon megszerzett pozíció megtartása és növelése, a szakmai ismereteink folyamatos bővítése, valamint minőségi termékekkel hozzájárulni a humánus betegellátáshoz, miközben stabil és minőségi vállalkozást építünk.


Facebook!